Megvan, hol folytatja tovább Lékai Máté

Forrás: fradi.hu -
Lékai Máté FTC kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Lékai Máté és a Telekom Veszprém vasárnap bontott szerződést egymással. Mára azonban azt is tudni lehet, hogy a sportoló a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását.

„Mindenképp szerettem volna játszani, és a válogatott segítségére is lenni, a Ferencváros vezetői pedig egy nagyon ambiciózus tervet vázoltak fel nekem, ezért döntöttem a Fradi mellett. Igyekszem a tapasztalatomat átadni a fiataloknak, én nagyon nyitott vagyok erre, remélem, hogy ők is. De nem csak a mentor szerepet szeretném itt betölteni, nagyon szeretnék jól játszani, egyáltalán nem levezetni jöttem ide, hanem, hogy minél jobb formába kerüljek, segítsem a Ferencvárost, a válogatottal pedig kijussunk a párizsi olimpiára" - idézi Lékai Mátét a Blikk.

Lékai Máté 2024-ig kötelezte el magát a Ferencvároshoz Forrás: fradi.hu

Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke kommentálta a történteket.

„Meglepődve értesültünk arról, hogy a Veszprém nem tart igényt Lékai Máté játékára. Már vasárnap megkezdtük a tárgyalásokat, Máté és menedzsere is igazi profi volt. Lékai Máté érkezése a ferencvárosi férfi kézilabda számára egy új kezdet" - mondta többek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.