Mentők segítették világra az aldebrői kisfiút: olyan gyorsan megindult a szülés, hogy nem értek be a kórházba

mentők szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyors segítséget kertek a mentők hétfőn egy hölgyhöz aldebrőre. A kismamánál pillanatok alatt elfolyt a magzatvíz, és már a kocsiban beindult a szülés, a baba ott is jött világra.

"Ármin egy percet sem várt tovább. Délután kezdődtek a fájások annál a 30 év körüli kismamánál, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét Aldebrőre. A mentő perceken belül helyszínre ért, bajtársaink megvizsgálták az asszonyt, majd el is indultak vele a kórházba, ám Kerecsendnél felgyorsultak az események és hirtelen beindult a szülés. Miközben bajtársaink félreálltak és felkészültek a szülés levezetésére, a mentésirányítás rögtön esetkocsit riasztott segítségül. Az életmentők közreműködésével a boldog anyuka végül bonyodalmak nélkül, mindössze néhány perc alatt világra hozta negyedik gyermekét. Helyszíni ellátást követően bajtársaink a kis Ármint és édesanyját stabil állapotban szállíthatták tovább a kórházba. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írta a mentőszolgálat a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.