Szerszámnyéllel verte halálra alkalmazottját az ittas férfi Bács-Kiskunban

Forrás: Shutterstock/ Africa Studio -
Bács-Kiskun megye emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emelt a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy pirtói férfi ellen, aki ittasan egy szerszámnyéllel halálra verte a tanyáján élő alkalmazottját.

Kövecs Máténak, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjének csütörtöki tájékoztatása szerint a pirtói férfi ittasan gyakran szidta és bántalmazta a 2019 óta alkalmi munkásként foglalkoztatott férfit, akinek szállást és étkezést biztosított a tanyáján.

Forrás: Shutterstock/ Africa Studio

Tavaly ősszel a vádlott - szintén ittasan - lopással gyanúsította meg az éppen a kazánt takarító alkalmazottat. A tanya tulajdonosa torkon ragadta a férfit, ököllel arcon vágta, egy fa szerszámnyéllel ütlegelte, majd megtaposta és meg is rugdosta; a magatehetetlen sértett belehalt sérüléseibe.

Mivel a férfi a bűncselekményt felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el, esetében ennek utólagos végrehajtását is elrendelik. Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.