Megszólalt Klapka Dennis barátja: "Mire a mentő kiért, addigra már 40 perce küzdöttek az életéért"

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis epilepszia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan fiatalon, mindössze 34 évesen halt meg Klapka György fia, Dennis. A férfi korábban depressziójáról vallott, de azt sem tagadta: alkoholproblémái voltak, de túljutott rajta. Halálát epilepsziás roham okozta. Egy barátja most elmesélte, mi történt a végzetes péntek éjszakán. 

"Egy közös barátunknál volt aznap este. Volt egy pont, amikor Dennisnek el kellett mennie pisilni. Elindult és összeesett. Kiderült, hogy rohamot kapott. Mire a mentő kiért, addigra már 40 perce küzdöttek a barátom életéért. Sajnálatos módon a mentős kiérkezés után megállapította, hogy Dennis meghalt" – mesélte a Borsnak, Máté László, Dennis barátja.

Forrás: TV2

"Mindenki úgy emlékszik rá, alkoholista, depressziós, drogos, de senki nem beszél arról, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete az elmúlt hónapokban. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy ez az ember teljesen felépült. Felújította a lakását, foglalkozott a barátaival, és mindent megtett volna azért, akit szeretett" - tette hozzá.

"Amiről senki nem beszél, az az, hogy mennyire magára hagyta őt a családja. A Marin kívül senkire nem számíthatott, senki nem beszélt vele. Én három évig éltem együtt Denissel, és egy nagyon jó ember volt. Sajnálom, hogy így kell tőle búcsút vennem" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.