Megérezhette halálát Klapka Dennis: "Nem akarok anyám sorsára jutni"

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis halál Mary Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi és Klapka György legkisebb fia, Dennis mindössze 34 évet élt. Halála előtt nem sokkal megrendítő interjút adott, melyben kijelentette, nem akar édesanyja sorsára jutni.

Klapka György és Mary Zsuzsi legkisebb fia, Dennis 34 éves korában életét vesztette. A fiatal férfi egész életéből azt hiányolta, hogy valaki feltétel nélkül szeresse, de annak ellenére, hogy szerelme elhagyta, próbált új célokat kitűzni maga elé. Korábban kábítószer- és alkoholfüggőséggel küzdött, de próbált talpra állni. Erről beszélt nem sokkal a halála előtt a Blikknek.

Klapka Dennis 34 évesen hunyt el Forrás: TV2

"Nem vagyok jól, nehezen élem meg a hétköznapokat. Nemrég veszítettem el a szerelmem, és egyre többször és intenzívebben jelentkeznek az epilepsziás rohamaim. Picit félek, hogy az egyik után tényleg nagy lesz a baj... Bár úgy érzem, semminek nincs értelme, de próbálom magam összeszedni és új célokat kitűzni, mert szeretném, ha a szüleim odafenn büszkék lennének rám. Édesapámtól sok mindent tanultam az üzletről, és ezeket szeretném egy saját vállalkozásban kamatoztatni" - mondta Dennis.

"Nem akarok anyám sorsára jutni, és próbálok is küzdeni azért, hogy ne így legyen. Szeretnék ismét befeküdni egy olyan helyre, ahol segíteni tudnak rajtam" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.