Újabb részletek a bestiális bécsi kettős gyilkosságról: szökésben az elkövető

gyilkosság bécsi gyilkosság gyilkosság Bécsben Ausztria Bécs tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész Európára kiterjedő hajtóvadászat indult egy Bécsben élő tunéziai férfi ellen, aki brutális módon meggyilkolta magyar származású exét és a nő lányát.

Nemcsak Ausztriát, hanem Magyarországot is megrázta a Bécsben élő, magyar származású nő és gyermekének tragédiája. Renátát és 14 éves lányát a nő egykori párja, a 49 éves tunéziai Mahmoud fojtotta meg, majd a holttesteket bezárta az egyik szobába. A gyilkosság éjszakáján a lakásban tartózkodott a nő két kisfia is, akik másnap nem találták az édesanyjukat.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A tanácstalan gyermekek átmentek a család ismerőséhez, a közeli szemorvoshoz. A doktor sem tudta elérni Renátát, ezért rendőrt hívott. A kulcsra zárt hálószobába az egyenruhásoknak sikerült bejutniuk, így bukkantak rá a holttestekre. A boncolás során kiderült, hogy mindkét áldozatot megfojtották.

A bestiális kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal a nő exét, Mahmoud N.-t gyanúsítják, aki jelenleg szökésben van – írja a Bors. Osztrák lapértesülések szerint a gyilkossággal vádolt férfinek számtalan országban él rokona, többek között Németországban és Hollandiában, így bárhol megpróbálhat elrejtőzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.