Életük legszebb napja lehetett volna, helyette a násznép szeme láttára szembesült tettei következményével az a nő, aki leendő férjét annak testvérével csalta meg.

A menyasszony azt hitte, nem fog kiderülni a félrelépése, ám a vőlegény valahogy mégis tudomást szerzett az afférról. A férfi azonban egészen az esküvő napjáig nem rendezett jelenetet, hanem kieszelte, hogyan áll bosszút a nőn, akiről azt hitte, hogy ő lesz számára az igazi.

IllusztrációForrás: shutterstock

A férfi az esküvő egy pontjára filmvetítést tervezett, de nem a beígért gyerekkori emlékek, hanem feleségének üzenetváltása jelent meg a vásznon. A chatelés mellett egy videót is lefuttatott, amin menyasszonya és sógora látható félreérthetetlen helyzetben – számolt be róla a Bors.

A lap szerint a férfi bosszúja megosztotta az embereket, egyesek szerint tökéletes megoldást választott, hiszen a násznép mellett a világ előtt is lejáratta a csalfa kedvesét, mások szerint értelmetlen tett volt, hiszen rengeteg pénzt elköltöttek arra az esküvőre, melynek válás lesz a vége.

A videót ide kattintva tudjátok megnézni.