"Szavak nélkül maradtam" - megható sorokkal búcsúzott édesanyjától Anne Heche húszéves fia

halál búcsú színésznő anya-fia Anne Heche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gépekről lekapcsolt Anne Heche fia megható szavakkal búcsúzott imádott édesanyjától.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, elhunyt Anne Heche amerikai színésznő, miután az orvosok súlyos autóbalesete után agyhalottnak nyilvánították. Az 53 éves Anne olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy lekapcsolták a gépekről.

A színésznőt a rajongók mellett családja is gyászolja, nagyobbik fia a 20 éves Homer Laffoon szívszorító sorokban búcsúzott édesanyjától. A színésznő kisebbik fia, Atlas jelenleg 13 éves.

"A testvérem, Atlas és én elvesztettünk az édesanyánkat. Ez a hat nap hihetetlen érzelmi hullámvasút volt, mély szomorúság maradt bennem, szavak nélkül maradtam" – nyilatkozta Homer a Page Six-nek.

"Remélhetőleg anyukám megszabadult a fájdalomtól, és elkezdi felfedezni azt, amit én úgy szeretek elképzelni, mint az örök szabadság. Ez alatt a hat nap alatt barátok, családtagok és rajongók ezrei adták tudtomra a szeretetüket. Hálás vagyok a szeretetükért, ahogyan az apukám, Coley és a mostohaanyám, Alexi támogatásáért is, akik továbbra is a támaszomat jelentik ez idő alatt. Nyugodj békében anya, szeretlek, Homer"

– zárta sorait a színésznő fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.