Rajongója osztotta ki L.L. Juniort: az énekes nem hagyta szó nélkül a kritikát

Forrás: Facebook -
rajongó kritika párkapcsolat vélemény Körtvélyessy Kinga magánélet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szorítottak azért, hogy rendbe jöjjön az ismert rapper és feleségének kapcsolata. L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga házassága szinte a kezdetektől fogva meglehetősen hullámzó volt, szakításaikról és kibéküléseikről rengeteget cikkezett a sajtó. Nem csoda, hogy a zenész szinte minden rajongója figyelemmel követte kedvence magánéletét.

Junior és Kinga megpróbálták megmenteni a házasságukat, de végül a szakítás mellett döntöttek. A felek sokáig csendben voltak, az utóbbi napok viszont a nyilvános üzengetésektől voltak hangosak. Először Kinga tett közzé egy sejtelmes posztot, nemrég pedig Junior osztott meg egy Müller Péter idézetet:

A poszt először különálló bejegyzésként jelent meg, és ehhez írt meglehetősen éles kritikát L.L. Junior egyik rajongója.

L.L. Junior és egykori kedvese, Kinga Forrás: Facebook

– olvasható a kommentben, melyet a zenész nem hagyott szó nélkül.

"Értem, amit mondasz, de abba bele gondoltál már, hogy mennyi minden történt ezalatt a dalok megírása és elkészítése közben a színfalak mögött? Valószínűleg ez is hatással volt arra, hogy máshogy szól egy 40 évesen megírt dal és egy 20 évesen megírt szerzemény is... A magánéletemből pedig csak bizonyos szegmenseket emelnek ki, ezért sem nyilatkozom erről. Hamarosan új zenék, új show és reméljük, újra elnyerik a tetszésedet" – idézi a Bors az azóta törölt posztot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.