Váratlan betegségben elhunyt a fiatal színésznő, akinek most kerül mozikba a legújabb filmje

Forrás: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer -
A szomorúság háromszöge gyász Charlbi Dean halálhír tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel kerül a mozikba A szomorúság háromszöge, mely a fiatal dél-afrikai színésznő és modell egyik legsikeresebb munkája lehetett volna. Charlbi Dean azonban nem érhette meg, hogy a nagyközönség is megismerhesse alakítását ebben az alkotásban.

Charlbi Dean augusztus 29-én, hétfőn halt meg hirtelen jött betegség következtében. A halálának pontos oka egyelőre nem ismert, de a hírt a családja is megerősítette. 32 éves volt – írja a Deadline.

Charlbi Dean A szomorúság háromszöge tavaszi bemutatóján Forrás: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer

Dean gyerekkorától kezdve modellkedett, a filmes karrierje pedig 2010-ben indult be. Az első nagy mozis szerepét a Spud című filmben játszotta John Cleese oldalán, majd ezt újabb filmek és sorozatos munkák követték. Feltűnt többek között a Sherlock és Watsonban, valamint visszatérő szereplője volt a Netflixes Fekete Villámnak.

A nagy áttörést a hamarosan mozikba kerülő A szomorúság háromszöge jelentette volna a számára, ugyanis a film a kritikusok körében már nagy sikert aratott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.