Itt a hétvégi időjárás: bármit tervezel, erre számíts!

Forrás: Thinkstock -
időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így alakul az időjárás a követező napokban. 

Péntek


Nyugaton napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. A keleti tájakon délkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg a Tiszántúlon alakul ki többfelé eső, záporeső. Az északkeleti szél élénk lesz. 17 és 25 fok között alakul a hőmérséklet - a csapadékos Tiszántúlon lesz a leghűvösebb.

Szombat


Keleten gomoly-, nyugaton fátyolfelhők zavarják a többórás napsütést. Csak késő estétől az Alpokalján fordul elő csapadék. Reggel hűvös, párás lesz az idő, néhol 10 fok alá csökken a hőmérséklet. Délután 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap


Nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a reggeli órákban szórványosan lehet eső, zápor, zivatar. Napközben csökken a felhőzet, egyre több napsütés valószínű. 19-26°C várható délután. A délnyugati szél megélénkül.

Hétfő és kedd


A kellemes kora őszi napsütést fátyolfelhők zavarják, de ebből csapadék sehol sem alakul ki. 22 és 29 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délkeleti szél gyakran lesz élénk - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.