Felkavaró fotók kerültek nyilvánosságra a kapuvári horrorbalesetről

Forrás: MTI/Filep István -
fotók Kapuvár halálos baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, négy ember meghalt és többen megsérültek csütörtök reggel Kapuvár külterületén, miután egy személygépkocsi a Répce-hídról a folyómederbe hajtott. A helyszínről sokkoló fotók kerültek nyilvánosságra. 

Az autó sofőrje a 8529-es út 10-es kilométerénél ismeretlen okból a Répce-hídról a folyómederbe hajtott, a jármű pedig elmerült az iszapos vízben. A balesetben négyen olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, további nyolc embert pedig kórházba szállítottak.

A rendőrök jelentése alapján valószínűsíthető, hogy embercsempész szállított eddig ismeretlen állampolgárságú migránsokat.

Sokkoló fotók kerültek nyilvánosságra a kapuvári horrorbalesetről Forrás: MTI/Filep István

Csillag Zoltán, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa korábban az MTI-nek elmondta, hogy a balesetben 12 fiatal férfi sérült meg, akik közül négyen a helyszínen meghaltak.

Embercsempész szállított eddig ismeretlen állampolgárságú migránsokat. Forrás: MTI/Filep István

Egy embert újraélesztettek, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. További egy ember súlyos, hat pedig könnyű sérülésekkel került a soproni és a győri kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.