Baktérium támadta meg a Sztárban sztár leszek! kómában fekvő énekesének szervezetét

Forrás: TV2 -
TV2 kóma életveszély baktérium Bognár János kórház Sztárban sztár leszek! fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember elején érkezett a hír, miszerint élet-halál között lebeg Bognár János, akit tavaly a Sztárban sztár leszek! válogatójában ismerhetett meg az ország. A Thomas Anders-imitátorként is dolgozó férfi olaszországi nyaralásán szenvedett súlyos sérüléseket, amikor elütötte őt egy motoros.

János barátaival utazott Olaszországba, ahol négy héttel ezelőtt elgázolta egy motoros. János egyedül ment sétálni a városba, de egyszer csak nyoma veszett. Az ismerősei hiába hívták a férfit, nem sikerült elérniük, majd mikor mégis felvette a telefont, egy olasz nő szólt bele a készülékbe. Ekkor derült ki, hogy János kórházba került, ám sokkal nagyobb a baj, mint elsőre sejtették.

Az orvosok múlt héten szerették volna felébreszteni a mélyaltatásból, de János nem reagált, sőt azóta kiderült, hogy a csonttörések és a tüdejét ért sérülések mellett baktériumfertőzéssel is meg kell küzdenie a kómában fekvő előadónak.

Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője Forrás: TV2

– mesélte a Blikknek Bognár János egyik barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.