Újabb strandtragédia: felesége szeme láttára fulladt vízbe egy férfi

Forrás: Shutterstock.com / LD Media UK -
strand vízbe fulladt Mallorca megfulladt tragédia fulladás meghalt tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mallorcán, a népszerű spanyol Baleár-sziget egyik strandján történt a megrázó eset, amiben egy 78 éves férfi vesztette életét. 

A riasztást kedden 16 óra előtt adták, miután észrevették a vízben lebegő brit férfit. A vízimentők kétségbeesetten próbálták újraéleszteni, mielőtt a a helyszínre érkező mentők átvették az irányítást. Az orvosok erőfeszítései ellenére azonban az idős ember meghalt.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock.com / LD Media UK

A strand a tragédia idején zsúfolásig megtelt, ezért a rendőrség napozóágyakkal takarta el a halott testét. A sziget fővárosától, Palmától egy mérföldre keletre fekvő Can Pere Antoni strandon történt incidens ügyében jelenleg rutinvizsgálat folyik.

Nem sokkal korábbam egy brit nő is meghalt Mallorcán, miután vasárnap kizuhant egy négycsillagos szálloda hatodik emeletéről. A 35 éves nő feltehetően élettársával a Hotel Palma Bellverben szállt meg. Halálát nem kezelik gyanús esetként - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.