Megtámadták az Omega legendás zenészét: a saját otthonában szorították a falhoz

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Debreczeni Ferenc fenyegetés Omega támadás eljárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Ferenc otthonába álmunkások hatoltak be, majd pénzt követeltek tőle. A dobos szerencsére jól van, de megviselte az eset.

A dobos otthonába álmunkások hatoltak be, megfenyegették, megzsarolták, a falhoz szorították és 440 ezer forintot követeltek tőle. Végül 80 ezer forint készpénzzel távoztak. Debreczeni feljelentést tett az ügyben.

"A II. kerületi Rendőrkapitányság feljelentés alapján rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók a sértettet kihallgatták, gyanúsítotti kihallgatás nem történt" – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Blikk megkeresésére.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Gyászoljuk a barátainkat, próbáljuk életben tartani az Omega emlékét, s közben ilyen szörnyűségeket kell átéljünk! Felháborító és megbocsáthatatlan, amit Cikivel tettek. Nem csoda, hogy soha nem láttam őt olyan zaklatott állapotban, mint akkor, amikor mindezt elmesélte" – nyilatkozta az Omega menedzsere, Trunkos András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.