Beszorult egy nő lába a sínek közé, halálra gázolta a vonat Eperjes közelében

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Silas Stein -
vonatbaleset gázolás Eperjes sínek beszorult a lába a sínek közé vonat Nagysáros Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak rémálma vált valóra a hét elején a szlovákiai Eperjes közelében. Egy nő lába beszorult a sínek közé, a vonatvezető pedig hiába húzta meg a vészféket, a szerelvényt nem tudta időben megállítani.

Az Eperjes-Nagysáros vonalon közlekedő szerelvény gázolta el azt a nőt hétfőn este, akinek beszorult a lába a sínek közé. Az Újszó tájékoztatása szerint a tragédia helyszínén gyakoriak a hasonló balesetek, ugyanis a vasúti átjáró mellett található egy kitaposott ösvény, melyet a fiatalok előszeretettel használnak.

Illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Silas Stein

A mostani eset során a vonatvezető hiába észlelte a síneken rekedt nőt, és húzta meg a vészféket, a vonat nem tudott időben megállni. Az ütközés során a 36 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét a helyszínre sietett mentők sem tudták megmenteni. A lap információi szerint szörnyethalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.