Betörtek Justin és Hailey Bieber otthonába

Forrás: Origo -
betörés otthon Justin Bieber Los Angeles Hailey Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton riasztották a rendőröket Justin és Hailey Biber Los Angeles-i otthonába, miután egy ismeretlen férfi tartózkodott a ház hátsó kertjében.

A biztonsági őrök lettek figyelmesek a betörőre, azonban amikor odaléptek hozzá, a férfi kimászott a kerítésen, és hiába üldözték, mégis nyoma veszett. A rendőrség hiába kutatta át a környéket, ők sem találták meg a behatolót.

Egyelőre nem derült ki, hogyan juthatott be a férfi, és az sem, hogy milyen szándékkal tört be.

A sztárpár éppen nyaral, így nem voltak otthon, amikor a betörés történt - írja a TMZ.

Sziget fesztivál 2022.08.12., péntek, harmadik nap, óbudai Hajógyári-sziget, Justin Bieber, Sziget 2022 Forrás: Origo

Bieber idén júniusban állt a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy Ramsay-Hunt-szindrómában szenved, ami miatt egy időre az arca egy része megbénult, ezért észak-amerikai turnéját sem tudta befejezni. A lábadozás és pihenés után azonban orvosaival, hozzátartozóival és csapatával konzultálva július végén Európában folytatta a fellépéseit. Augusztusban a budapesti Sziget-fesztiválon is énekelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.