A legkisebb 4, a legidősebb alig 15 éves. A rendőrség körözi a testvéreket, bár sejteni lehet, ki vihette magukkal őket.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Nagy Diána Szindi (14 éves), Nagy Jázmin Kamilla (6 éves), Nagy Dorina Hanna (4 éves) és Marinka Kálmán János (15 éves) eltűnése ügyében.

"A fiatalkorú testvéreket a Szolnoki Járási Hivatal mint gyámhatóság nevelésbe vette, azonban a gondozási helyre történő szállításuk meghiúsult, mivel 2022. szeptember 6-án édesapjuk, Nagy Kálmán ismeretlen helyre távozott a gyerekekkel együtt újszászi otthonukból" -  közölte a rendőrség.

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Nagy Diána Szindit, Nagy Jázmin Kamillát és Marinka Kálmán Jánost felismeri, vagy tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.