A lomtalanításra dobta ki újszülöttjét egy férfi - a gyermek belehalt a kegyetlenségbe

csecsemőgyilkosság bűncselekmény koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre felelősségre vonhatják azt a gyilkossággal vádolt apát, aki majd két évtizede csomagolta szemeteszsákba és hajította a szemétre éppen világra jött fiát, miközben az anya mit sem sejtve mosakodott fürdőszobájukban a váratlanul beindult szülés után.

Nem sokon múlt, hogy a csecsemőgyilkosság ügye elévüljön, de a rendőrség egy jogi kiskaput kihasználva még éppen idejében hozzájutott a DNS-mintákhoz, melyek segítségével azonosították az elkövetőt. A koronavírus-járványra hivatkoztak, így szerezték meg a szükséges adatokat, melyek végül elvezették őket az elhunyt pici anyjához.

A gyilkossággal vádolt férfit elfogták, ám ő a bíróságon mindent tagadott. Amennyiben bűnösnek találják, akár élete végéig is börtönben raboskodhat – derült ki a Tények riportjából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.