Tragédia: 9 éves kisfiú vesztette életét a kalandparkban

Anglia kisfiú haláleset kalandpark baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jake Allen az angliai stourporti kalandparkban halt meg, amikor ráborult egy terepjáró. A balesetben egy kislány is megsérült, őt kórházban ápolják.

A BBC számolt be a szörnyű balesetről, ami a stourporti Coney Green Farmon történt. A kisfiú családja teljesen összetört.

"Jakey szeretett olvasni, dobolni, játszani és focizni a barátaival. Imádta a kutyáját, Bobbyt és mindent, ami az állatokkal kapcsolatos. Először komolynak és csendesnek látszott, de aztán elővette a legszebb mosolyát. A hozzá közel állókkal pedig különösen kedves volt" - áll a szülők közleményében.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kisfiú a helyszínen életét vesztette, a terepjáróban utazó kislányt pedig súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Továbbra is keresik a szemtanúkat, akik segíthetik a nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.