Két férfi holttestére bukkantak a Beszterce folyóban: ez történhetett

Forrás: Shutterstock -
folyó halál holttest Beszterce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napja lehetett a Beszterce folyóban az az autó, amelyet vasárnap délután találtak meg. A személygépkocsiban két holttestet találtak.

A rendőrségi információk szerint a személyautó két napja borulhatott a folyóba Beszterce városa közelében, de ezt senki sem vette eddig észre a sűrű növényzet miatt.

A helyszínre kiérkező mentők és tűzoltók kiemelték a járművet a vízből és két, 30 év körüli férfi holttestét találták benne.

Két férfi holttestére bukkantak a Beszterce folyóban Forrás: Shutterstock

Paul Rodilă, a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem szóvivője vasárnap délután közölte, a két áldozat a Beszterce melletti Aldorfba (Unirea) való, és egy 36 és egy 37 éves áldozatról van szó. A rendőrség nyomozást indított a baleset körülményeinek feltárása érdekében, a holttesteket pedig az orvostani intézetbe szállították, hogy boncolás útján állapítsák meg a haláluk pontos okát - írja a Maszol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.