Eltűntek Fásy Ádám csomagjai Egyiptomban: fontos szívgyógyszerei is benne voltak

Forrás: Life Tv -
csomag eltűnés Egyiptom Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám, a Miss Intercontinental Hungary licenctulajdonosa megérkezett Egyiptomba, ám útközben elvesztek a csomagjai.

A leszállást követően kiderült, hogy Fásynak elvesztek a bőröndjei. Mivel a zenész tavaly komoly szívműtéten esett át, és azóta napi szinten szed gyógyszereket, nagyon fontos, hogy a bőröndök mielőbb visszakerüljenek hozzá.

,,Minden bonyodalom ellenére nekem most az a legfontosabb, hogy a versenyzőnk jól érzi magát. Eddig jól veszi az akadályokat, és úgy látom, szépen helytáll. Nemzeti igazgatóként elmondhatom, hogy nagy mérföldkő ez a Miss Intercontinental történetében, hiszen az 50. jubileumi versenyt rendezik. Erős az idei mezőny is, eddig szebbnél szebb jelöltekkel találkoztam, de mint köztudott, a magyar hölgyek a legszebbek, és bízom benne, hogy Patrícia sikerrel zárja a világversenyt" - mondta Fásy a Blikknek.

Forrás: Life Tv

Fásy Ádám izgatottan várja a pénteki finálét, és szívből reméli, hogy a közös munka meghozza gyümölcsét, és Patrícia óriási sikereket ér el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.