Öngyilkos lett egy 12 éves kislány: nem bírta tovább az iskolai bántalmazásokat

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos kislány öngyilkosság bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először próbált véget vetni életének a 12 éves Charley Ann Patterson, ugyanis az iskolában folyamatosan bántották, zaklatták őt, amit már nem bírt elviselni.

A 12 éves kislány halálának ügyében jelenleg is zajlanak a vizsgálatok, ugyanis Charley Ann Patterson önkezével vetett véget az életének 2020. október 1-jén. A kislányra édesapja talált rá, a meghallgatások során kiderült, hogy a gyereket folyamatosan bántották az iskolában.

"Körülbelül egy héttel a halála előtt odajött hozzám és megmutatott egy videót. Azt nem akarta elárulni, hogy ki küldte, de a felvétel arról szól, hogyan kell felkötnie magát. Nagyon felzaklatta a dolog" - mondta az anya. A gyerek már korábban is véget akart vetni az életének, akkor összevagdosta magát. A nő a háziorvoshoz fordult, aki azt tanácsolta a lánynak, hogy írja le a gondolatait.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Nem hiszem, hogy a háziorvos komolyan vette Charley öngyilkossági kísérletét, túl fiatalnak tartotta ehhez. Egyszer Charley felhívott az iskolából, nagyon zaklatott volt. A tanár ugyanis azokkal a diákokkal tette egy tanulócsoportba, akik zaklatták. Mondtam neki, hogy bemegyek a suliba és beszélek a tanárral, de nem engedte, félt, hogy csak olaj lenne a tűzre" - mondta az anya. A kislány ismét összevagdosta magát, ezért beutalták pszichiátriára, de ott 3 éves várólista volt. A szülők elkeseredésükben elvették a kislányuk telefonját, ami után a helyzet javulni kezdett, ám a gyereknek vissza kellett térnie az iskolába nyár után, ahol ismét bántani kezdték - írja a Mirror alapján a Ripost.

"Néhány héttel azután, hogy Charley visszament az iskolába, kioltotta a saját életét. És azóta a miénk sem lehet olyan, mint régen" - mondták megtörten a szülők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.