Borzalmas tragédia: öngyilkos lett a fiatal magyar TikToker

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos gyász öngyilkosság Tiktok tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár voltak arra utaló jelek, hogy a nő nincs jól mentálisan, de senki nem gondolta, hogy véget vet az életének.

Rengetegen búcsúznak Timitől, a fiatal TikTokertől, aki önkezével vetett véget az életének. Timi videóit sokan ismerték, népszerű volt a közösségi oldalon. Az édesanya halálhíre gyorsan elterjedt a TikTok-felhasználók között, rengetegen búcsúztak tőle.

"Nem hiszem el, szívem, hogy megtetted" – írta a nő egyik ismerőse.

"Gyermekkorunk óta sok közös emléket megőrzök szívemben! Mindig hiányozni fogsz, Timi, és fáj, hogy itt hagytál minket! Neked már könnyebb, és az angyalokkal vagy. Köszönöm a 20 évnyi gyermekkori barátságot! Soha nem foglak elfelejteni! Nehéz lesz Nélküled!" – búcsúzott egy másik ismerőse.

TikTok illusztráció Forrás: Shutterstock

"Májusban együtt ünnepeltük a végzős évet! Teli voltál reményekkel és egy új élettel. Nemrég egy közös gyermekkori barátunkat temettük, és most ismét jött a sötétség, ami téged is magával ragadott, és az életed tragikusan ért véget" – írta egy férfi.

Tímea élete utolsó 24 órájában utalt arra, hogy mire készül: utolsó videójában azt írta, az agya szeretné, ha maradna még, a szíve azonban azt mondja, nem megy neki. A TikToker korábbi videóiból körvonalazódik, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie, és mi vezetett a tragédiáig - írja a Bors.

"Kamu barátok, toxikus párkapcsolat, hazug ígéretek, csalódás, depresszió" – sorolta fel egy videójában, hogy mennyi minden nehezíti meg az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.