Ördög Nóra betegen forgatta az Ázsia Expresszt: "Alkalmatlannak érzem magamat a feladatomra"

betegség TV2 forgatás Ázsia Expressz Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel ezelőtt indult a TV2-n a népszerű utazós kalandreality, az Ázsia Expressz, melyben ismert emberekből alkotott párok küzdenek meg egymással, önmagukkal és a nem várt nehézségekkel. A bajból kijutott a házigazdának, Ördög Nórának is.

Nóra idén harmadik alkalommal vágott bele az Ázsia Expressz forgatásába, melyet tavasszal és nyáron rögzített a stáb. A műsorvezető a közösségi oldalán májusban elsőként a követőit értesítette arról, hogy megbetegedett, elment a hangja és ágynak is esett a forgatás során.

– írta akkor Ördög Nóra, aki családjával idén is elkészítette a Nánázsia című websorozatát, melynek legutóbbi adásában pont az ominózus betegsége került terítékre.

Látható és hallható is, hogy Nóra hangszálait mennyire megviselte a betegség, és saját elmondása szerint alkalmatlannak érezte magát a feladatra, hogy levezesse a műsort. A gyógyszereknek és az orvosi segítségnek köszönhetően azonban hamar rendbe jött és folytathatta a munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.