Halálra gázolt egy fiatalt az egykori szépségkirálynő

Forrás: Shutterstock -
gázolás baleset Daniela Kralevich tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áldozat húsz métert repült, a sofőr pedig a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott a rendőrség szerint.

A tragikus baleset két évvel ezelőtt, 2020 szeptemberében történt Pozsonyban. Az egykori szépségkirálynő, Daniela Kralevich luxusterepjárójával a maximális sebességnél gyorsabban haladt, amikor elütötte a mindössze 18 éves Nguyen Thi Dieu Linht, aki belehalt a sérüléseibe. A rendőrség szerint a lány a zebrán haladt át, ám a modell ügyvédje szerint ez nem igaz.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Kralevich védője, Juraj Bizon azzal érvelt, hogy a vád abból a téves felvetésből indult ki a nyomozás során, hogy a lány a zebrán haladt át. Bizon szerint ez nem így történt, a fiatal lány a zebra mellett rohant át az úton és fejhallgatót is viselt. Az ügyvéd szerint a nyomozást végző rendőrök elfogultak voltak és a vádlottal szemben kedvezőtlen módon folytatták a vizsgálatot.

A pozsonyi járásbíróság tavaly júliusban két év és hét hónap feltételes szabadságvesztésre ítélte Kralevichet, négy évre felfüggesztve. Ez ellen nyújtott be fellebbezést az egykori szépségkirálynő ügyvédje, az ügy tárgyalása pedig a napokban vette kezdetét. Kralevich tagadja, hogy a zebrán gázolta volna el a fiatal lányt – írja a Parameter.sk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.