Maradnak a plusz 20 fokos nappalok és a köd - Erre számíts a hosszú hétvégén

Forrás: MTI/Komka Péter -
pára köd ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az október végi átlaghőmérsékletnél jóval melegebb lesz. 

Péntek


Erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. Kevés napsütés elsősorban az Alföld térségében várható. Eső nem lesz, de szitálás előfordulhat. A déli szél gyenge marad. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat


Sokfelé képződik ismét köd, illetve ködfelhőzet, mely több helyen egész nap megmaradhat. Néhol azért előbukkan a nap. Marad a száraz idő. Nem lesz változás a hőmérsékletben sem: 15-21 fok várható.

Forrás: MTI/Komka Péter

Vasárnap


A köd, illetve a rétegfelhőzet napközben szakadozik, a Dunántúlon akár többórás napsütés is lehet, de keleten maradhat a borús őszi idő. A csúcsérték 20 fok körül alakul, de a borongós tájakon jóval hűvösebb lesz.

Hétfő és kedd


Reggelente továbbra is többfelé lesz köd, míg napközben tartósan párás és derűsebb tájak váltakoznak. 14-20 fok valószínű délutánonként - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.