Stohl András: "Engem levadászott a feleségem"

Forrás: Instagram/stohlandras -
feleség Stohl András ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András nemcsak ismert tévés műsorvezető, hanem sokat foglalkoztatott színművész is, akit a színpadon és a mozivásznon is láthatunk, és rendszeresen hallhajtuk a hangját filmekben és tévésorozatokban egyaránt.

A színész a magánéletéről ritkán nyilatkozik, bár idén nyáron nem tudta magában tartani az örömét, ugyanis júliusban megszületett az ötödik gyermeke. Stohl András és felesége, Vica az első közös babájuknak a Bella Julianna nevet választották és a kis lábacskákról egy cuki fotót meg is osztottak a követőikkel.

Stohl András és Vica Forrás: Instagram/stohlandras

Stohl András nemrég a Magyar Kultúra Mi lenne, ha... nevű podcastjének volt a vendége, ahol gyerekkori emlékekről, színházról és magánéletről is kérdezte őt a műsorvezető. A színész pedig az egyik kérdésre válaszolva elárulta, hogy ismerkedett meg kedvesével, akivel hét éve együtt él.

– mesélte András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.