Curtis: "Felelőtlenség volt, hülye vagyok, tudom"

Forrás: Curtis/Instagram -
Doni drog Curtis lyukas szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokkal ezelőtt Majka és Curtis balhéjától volt hangos a sajtó, most viszont arról cikkeznek az újságok, hogy a rapper megnyerte az RTL sztárrealityjének, a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadát.

Így került elő egy korábbi műsorrészlet, melyben a rapper volt a riportalany. Curtis két évvel ezelőtt vendégeskedett Hajdú Péter műsorában, ahol őszintén vallott az őt ért megpróbáltatásokról, és arról, hogy ki miatt változtatott az életén. A rapper úgy véli, saját kisfia volt az, aki megmentette, ugyanis miatta tette le a drogot.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

– mondta Curtis az Összezárva régebbi adásában, kiemelve, hogy az ő egészségi állapotában miért is volt veszélyes drogozni. A rapper emellett hozzátette, hogy a kisfia, Doni érdekében bármit feladna, akár a karrierjét is, ha ez lenne az ára annak, hogy gyermeke élete tökéletes lesz.

Curtis a Bors szerint még azt is megemlítette, hogy egyszer majd odaáll a gyermeke elé, és mindenről őszintén beszámol neki, hogy ő már ne követhesse el azokat a hibákat, mint az édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.