Meztelen kamionsofőr támadt a rendőrökre az autópályán

autópálya kamionsofőr meztelen baleset kamionos Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korlátnak ütközött szombaton este egy kamion a német autópályán. A sofőr az esetet követően felnyitotta a motorháztetőt és kiaggatta száradni a nedves ruháit...

A sofőr Wittlich-Saarbrücken Primtal és Hasborn között szenvedett balesetet. A kamion a szállítmányával együtt beszorult a szalagkorlátok közé, a segélyhívóhoz pedig befutottak az első hívások, melyek nemcsak a bajba jutott kamionról, hanem annak meztelen sofőrjéről is szóltak.

A férfi ugyanis felnyitotta a motorháztetőt, kifeszített két kötelet és kiteregette rá a ruháit, miközben ő maga anyaszült meztelenül állt járműve mellett. A helyszínre kiérkező rendőrök lezárták az autópályát, majd rögzítették a baleset körülményeit, a sofőr pedig ekkor rátámadt az egyenruhásokra, valamint a mentősökre is.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőröknek a földre kellett teperniük a meztelen kamionsofőrt. A dulakodásban két egyenruhás könnyebben megsérült. A fehérorosz férfi erős alkoholszagot árasztott, ezért elvették a jogosítványát, valamint eljárást indítottak ellene ittas járművezetés, a forgalom veszélyeztetése, illetve a rendfenntartók elleni erőszak miatt – írja a német Bild.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.