Mínuszok és havazás: itt számíthatsz rá

Forrás: Origo -
eső időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eső, a hegyekben havazás és mínuszok is előfordulhatnak. 

Szerda


A nap első felében ködfoltos, borult időre számíthatunk szitálással, ködszitálással. A déli óráktól délnyugat felől délen és délkeleten egyre többfelé ered el az eső. Az északnyugati szél megélénkül. 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csütörtök


Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de északkeleten akár hosszabb időszakokra is kisüthet a nap. Főleg a nap első felében fordul elő szitálás, kisebb eső. Az északi, majd északkeleti szél megélénkül. 10 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Péntek


Borult, párás időre van kilátás. Eleinte elszórtan lehet szitálás, északkeleten havas eső, majd délnyugat, nyugat felől egyre többfelé várható eső. 3 és 10 fok közé gyengül a nappali felmelegedés. Élénk lesz a keleti, északkeleti szél.

Szombat


Északnyugat felől átmenetileg csökken, majd ismét megnövekszik a felhőzet. Átmenetileg kevesebb helyen fordul elő csapadék. Élénk, néhol erős lesz az északkeleti szél. A hőmérséklet 5 és 10 fok között változik.

Vasárnap


Borult idő időre van kilátás szórványosan esővel, havas esővel, a hegyekben esetleg már havazással. Reggel -2, délután +4°C valószínű. Közeleg a tél! - írja a Köpönyeg.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.