G.w.M még sosem szedett magának levest: Zalatnay Cini vette ki a kezéből a merőkanalat

Zalatnay Sarolta Hal a tortán leves G.w.M Zalatnai Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új évaddal tért vissza a Hal a tortán, melyben szerepet kapott Kulcsár Edina szerelme, a fiatal rapper, G.w.M is. Az előadó a Párharc után ezúttal kedvese nélkül, egyedül szerepel a képernyőn és meggyűlt a baja a merőkanállal.

A Hal a tortán című realityben hetente öt ismert magyar ember indul útra, hogy egymást vendégül látva minél jobb értékelést és minél több pontot bezsebelhessenek. Az első részben Kiszel Tünde volt a házigazda, akihez Zalatnay Cini, Szuperák Barbara, Győfi Pál és G.w.M érkezett vendégségbe.

Az első fogás húsleves volt, mely több szempontból is problémásnak bizonyult a rapper számára. G.w.M, azaz Varga Márk ugyanis még életében nem szedett magának levest és ezt el is árulta a többieknek. Nem sokkal ezután pedig arról mesélt a kisfilmben, hogy számára túl nagyok voltak a húsdarabok a levesben.

A tálalásban végül Zalatnay Cini sietett a rapper segítségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.