Le akart ugrani egy 21 éves nő a Margit hídról: sírt és többször elmondta, hogy meg akar halni

dreamstime -
öngyilkos öngyilkosság Margit híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti rendőrök egy 21 éves külföldi nőt húztak vissza a Margit híd pillérjéről, mert a vízbe akart ugrani.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2022. november 27-én 17 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy nő a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába.

A VI. és XIII. Kerületi Rendőrkapitányságok rendőrei három percen belül, egyszerre érkeztek a helyszínre, ahol a fiatal nő hangosan sírt és többször elmondta, hogy meg akar halni. A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei azonnal cselekedtek; miközben Nádasdi Csaba r. őrmester szóval tartotta a zokogó nőt, addig Mihály Roland r. őrmester a beton pillért átmászva lassan megközelítette őt.

Képünk illusztráció dreamstime

A két járőr segítségére a VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai, Zsikla Hunor r.hadnagy, valamint Bozsoki Sándor r. törzsőrmester voltak, akikkel közösen a nőt ruhájánál fogva a korláton átemelték és biztonságba helyezték. Ezt követően a fiatalt átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.