Nem fogunk örülni annak, ami ránk vár: ilyen időjárásra számíthatunk

Forrás: Shutterstock -
időjárás pára borult idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megélénkült északkeleti szélre számíthatunk, borult és párás idő lesz a következő napokban.

Kedd
A déli órákra megszűnnek a sűrű ködfoltok, és kelet felől szakadozni kezd a felhőzet. A Dunántúlon ugyanakkor egész nap maradhat a borult, párás idő. Főleg az utóbbi tájon fordulhat elő szitálás is. Az északkeleti szél néha megélénkül. 5 fok körül alakul a hőmérséklet.
Szerda
Erősen felhős vagy borult lesz az ég, párás lesz a levegő. Az északkeleti tájakon némi napsütés is lehet, azonban a délnyugati, nyugati területeken a tartósan borult égből eső, szitálás, a hegyekben havas eső is lehet. Az északkeleti szél élénk marad. Reggel 0, délután 6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock


Csütörtök
A nap első felében északkeleten még lehet szűrt napsütés, majd dél felől beborul az ég. Szitálás, gyenge eső, az Alpokalján havazás várható. Kissé gyengül az északkeleti szél. Marad az 5-6 fokos maximum.
Péntek és szombat
Borult, párás időre van kilátás továbbra is. Kisebb szitálás, éjszaka ónos szitálás bárhol előfordulhat. 3-7 fok körül változhat a hőmérséklet délutánonként - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.