Elhunyt a 14 éves kislány, aki Csopaknál kirepült egy autóból

gyász baleset tragédia Csopak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt pénteken éjjel történt a szörnyű baleset, melyben életveszélyes sérüléseket szenvedett az autó hátsó ülésén utazó egyik fiatal lány.

A balesetet szenvedő, BWM márkájú autót egy 25 éves férfi vezette, aki az előzetes információk szerint a megengedett 50 kilométer/órás sebességet túllépve kisodródott egy jobbra ívelő kanyarban. A jármű az úttest bal oldalára csúszott, fel a füves padkára, ahonnan egy nagyobb méretű kőnek ütközve visszatért az úttestre. Ekkor azonban felborult és a hátsó ülésen utazó 14 éves lány kirepült a kocsiból.

A gépjármű sofőrje, valamint további két, 15 éves női utasa nem sérült meg. A helyszíni adatok szerint a 14 éves lány nem használta a biztonsági övet. A Delta Hírek információi alapján a fiatalok Balatonfüredre tartottak egy buliba, amikor a baleset történt – vette észre a Ripost.

Az autóból kirepült lány életveszélyes sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, de szombat délelőtt elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.