Újabb villamosbaleset Budapesten: tűzoltók emelték ki az egyik sérültet

Fotó: Nagy Boglárka - Origo -
ütközés villamosbaleset baleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja történt az utóbbi idők legnagyobb villamosbalesete Budapesten, karácsonykor újabb karambolról tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

December 26-án délután Budapesten, az Üllői út és a Haller utca kereszteződésében karambolozott egy villamos, valamint egy személygépjármű. A IX. kerületben történt balesethez kivonultak a tűzoltók, akik áramtalanították a járművet, valamint a mentőkkel közösen kiemelték a balesetet szenvedett autó egyik utasát – olvasható a Katasztrófavédelem közleményében.

Illusztráció Fotó: Nagy Boglárka - Origo

A múlt hétfői villamosbaleset során két villamos ütközött egymással a Boráros térnél. Az előzetes információk szerint a hátul haladó szerelvény vezetője hirtelen rosszul lett, elveszítette az eszméletét és ezért csapódott az előtte álló járműbe. A hatalmas károkról készült fotókat itt találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.