Ilyen idő várható az év első hetében: közel 20 fok is lehet

Forrás: Thinkstock -
meleg időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok után, hogy az év első napján megdőlt a melegrekord, meg sem lepődünk azon, hogy 2023 első hetében kora tavaszias, közel 20 fok körüli időjárásra is számíthatunk.

Hétfő

Északon rétegfelhős, párás, foltokban ködös lesz a levegő. Szitálás, ködszitálás is előfordulhat. Ezzel szemben a déli országrészben szűrt napsütés várható, csapadék nélkül. A délnyugati szél megélénkül. 5 és 17 fok között alakul a hőmérséklet - délen lesz kora tavaszias idő.

Kedd

Borult, párás időre számíthatunk. Főleg a Dunántúlon, illetve estefelé délen fordul elő eső, szitálás. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. 10-12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Ilyen idő várható az év első hetében: közel 20 fok is lehet Forrás: Thinkstock

Szerda

A ködfoltok megszűnése után változóan felhős időre van kilátás. A szél ismét délnyugatira fordul és néha megélénkül. A maximum10 fok körül várható.

Csütörtök

Északnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő záporeső. Ezzel együtt az északnyugati szél is megerősödik. 6-14 fok valószínű.

Péntek

Erősen felhős, párás idő várható, számottevő csapadék nélkül. A délnyugati szél néha megélénkül. 10-11 fok körül alakul a csúcshőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.