Majka: "Nem tudsz hova hazamenni, ha meghalt mind a két szülőd"

Forrás: TV2 -
halál gyász szülők elvesztése Majka szülők tragédia Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország ismeri a nevét, rengetegen hallgatják a zenéit, és nézik, hogyan zsűrizi a versenyzőket a külfönféle showműsorokban. Majkáról azonban csak kevesen tudják, mennyire megviselte őt szülei elvesztése.

A rapper még fiatal volt, amikor édesapja elhunyt. A tragédiának nem volt előjele, hirtelen vetett véget a családi idillnek.

"Faterral rengeteg dolgot nem tudtam megbeszélni, ami anyával megvolt. Sok élmény kimaradt. Örültem volna, ha látja, mit érek el. Anya jött a koncertre, látta mennyi ember van ott, megélte a sikereimet, látta az unokáját. Az fáj ebben az egészben, hogy nem tudsz hova hazamenni, amikor meghalt mindkét szülő. Amikor anya meghalt, én végleg eljöttem Ózdról" – mondta Majka a 24.hu Nincs rá szó című podcastjében, majd hozzátette:

Majka és édesanyja Forrás: TV2

A zenész pár évvel ezelőtt az édesanyját is elveszítette, akinél petefészekrákot diagnosztizáltak. Húsz éven át küzdött a betegséggel, melyből először kigyúgyult, de a rák kiújult és hirtelen sokat romlott az állapota. A rapperben ekkor tudatosult, hogy közeleg édesanyja halála. Majka két héttel azelőtt találkozott utoljára édesanyjával, hogy örökre lehunyta volna a szemét – idézte a Blikk az interjút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.