Jeremy Renner szelfit posztolt a kórházból súlyos balesete után

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Mark Mainz -
Jeremy Renner baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 2-án számoltunk be arról, hogy a Bosszúállók 51 éves sztárja, Jeremy Renner súlyos sérülést szenvedett hóeltakarítás közben. A színészt helikopterrel kellett a sürgősségi osztályra szállítani. 

A nevadai kórházban szerencsére sikerült megoperálni Rennert hétfőn: az orvosok mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket láttak el.

A híresség nemrég a betegszobából jelentkezett be: Instagram-oldalára töltött fel egy szelfit, melyen ugyan láthatóan nincs túl jó bőrben, de legalább stabil az állapota.

A Washoe megyei seriff keddi sajtókonferenciáján a baleset körülményeit ismertetve elmondta, hogy Renner egy kocsijával a hóban ragadt családtagját akarta kiszabadítani. Hat és fél tonnás hókotrójával sikerült is letakarítania az utat, ezután kiszállt a munkagépből, hogy beszéljen a kocsiban ülő családtagjával. A hókotró azonban gurulni kezdett, Renner megpróbálta megállítani, de az elütötte. A seriff hangsúlyozta, hogy a vizsgálat szerint baleset történt – írja az MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.