Karácsonyi idillből családi horror: halálra késelte férjét a feldühödött feleség

Forrás: AFP -
karácsony gyilkosság késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérfagyasztó tragédiával zárult egy brit család tavalyi ünneplése: Teresa Hanson a gyanú szerint megölte férjét, Pault, akivel 34 évig voltak házasok: 2 gyermekük és 3 unokájuk is született.

A 24.hu információi szerint a nő lánya, Sherri december 25-én egy karácsonyi fotót osztott meg Facebook-oldalán, melyen mindannyian vidáman mosolyogtak.

A családtagok szeretetteljes megjegyzéseket írtak a képhez, sejteni sem lehetett, hogy problémák vannak Teresa és Paul között. Három nappal később azonban bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy férfit megkéseltek.

Forrás: AFP

West Cowick-i (Anglia) otthonában találtak rá a szúrt sebtől vérző Paul Hansonra. Az 54 éves férfit kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. A gyilkossággal feleségét, a szintén 54 esztendős Teresát gyanúsítják.

December 31-én Teresa Hanson a bíróság előtt csak a születési dátumát volt hajlandó elárulni: 1969. január 1-jén született. Az 54. születésnapját másnap már a rács mögött töltötte előzetes letartóztatásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.