Harry "gonosztevőnek" nevezte Kamillát, és könyörgött apjának, ne vegye őt feleségül

Forrás: AFP -
Kamilla királyné királyi család könyv Vilmos herceg III. Károly tartalék Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tengerentúlon januárban, hazánkban csak márciusban jelenik meg Harry herceg életrajzi könyve, melynek több részletét is idézte a napokban a bulvársajtó. A kötetben az ifjú királyi sarj nem kíméli testvérét, családját, és saját magát sem.

Harry herceg a könyv kapcsán adott tévéinterjút az amerikai CBS csatornának és a kamerák előtt sem fogta vissza magát. Édesapja feleségét, Kamilla királynét nemes egyszerűséggel gonosztevőnek, gazembernek nevezte, aki eltökélte, hogy rehabilitálja magát és kiköszörüli a hírnevén esett csorbát.

Forrás: AFP

Kamilla volt sokak szerint Diana és Károly házasságában a harmadik fél, és miután a "szívek királynéja" tragikusan fiatalon életét vesztette, Harry és Vilmos arra kérték édesapjukat, hogy ne vegye feleségül Kamillát. A fiúk azt szerették volna, ha édesapjuk boldog, "támogatták" is a kapcsolatát Kamillával, de nem tartották szükségesnek ehhez a házasságot – idézte a beszélgetést az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.