Személyautót nyelt el a beszakadt úttest Debrecenben - csőtörés okozta a balesetet

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
baleset Debrecen autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A debreceni Rakovszky utcában tapasztalt vízelfolyást, útrepedést próbálták éppen helyreállítani a Debreceni Vízmű Zrt. ügyeletes munkatársai a mai napon, azonban az útburkolat hirtelen beszakadt. Személyi sérülés nem történt: a sofőr az anyósülés felől hagyta el a járművet.

A haon.hu fotósa eredetileg a munkálatokat akarta dokumentálni, ám végül a balesetet is rögzítette: a jármű szinte eltűnt a hatalmas mélyedésben, miután az útburkolat megadta magát. A lap helyszíni tudósítója elmondta, hogy a rendőrség és a katasztrófavédelem is kivonult az esethez, és egy autómentő, valamint egy daru is segítette a mentést.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében kiemelte: teljes útzárat vezettek be a főút Árpád tér és Faraktár utca közötti szakaszán. A szakemberek folyamatosan dolgoznak a helyreállításon, az autósok addig kerülő útvonalon közlekedhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.