Állítják: kaszinóban látták a nehéz anyagi körülmények között lévő Beatet

Forrás: Mohamed Fatima Instagram -
Fekete Vonat kaszinó Beat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkásszállón húzza meg magát Beat, aki a Fekete Vonat koncertjétől remélt megváltást, hiába. A nehéz helyzetben lévő zenészről azonban azt állítják, hogy egy kaszinóban látták.

Beat a napokban azt nyilatkozta, hogy a Fekete Vonat nagykoncert után anyagi mélypontra került, most pedig azt is elárulta, a helyzet annyira súlyos, hogy egy munkásszállón kell meghúznia magát. Azért költözött el otthonról, mert összeveszett a feleségével. 3,7 milliós előleget is vett fel, de ez sem húzta ki a csávából. "Eddig nem beszéltem róla, de pont a jelenlegi körülményeim miatt volt szükségem az előlegre. Napi 15 ezer forintba kerül a munkásszállás, erre 800 ezer forint ment el eddig. A családomat is igyekszem támogatni..." - mondta korábban Beat, akiről azt állítják, hogy egy kaszinóban látták a fellépést megelőzően.

A Fekete Vonat együttes tagjai: L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat Forrás: Mohamed Fatima Instagram

"A Las Vegas kaszinóban rulettezett, de nem volt jó szériában. Láttam, amint próbált kölcsönkérni egy szerencsésebb játékostársától, aki nyerőben volt a játékgépeknél. Nem járt sikerrel" - állítja a Blikk olvasója. Beat azonban tagadja, hogy ott járt volna.

"Velem biztos, hogy nem találkozhatott ott senki" - mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.