Megrázó részletek derültek ki a budapesti taxis haláláról

Forrás: Shutterstock -
halál Keleti pályaudvar taxis Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 48 éves volt a taxis, aki kedden rosszul lett és életét vesztette a Keleti pályaudvar közelében. Most megszólalt néhány szemtanú, akik látták, ahogy a mentősök próbálták újraéleszteni a férfit.

Kedden nem sokkal fél 12 után a Keleti pályaudvar környékét ellepték a rendőrök, miután egy taxis rosszul lett és életét vesztette.

Az éppen autót vezető férfi még félre tudott állni a járművel, mielőtt teljesen elvesztette az eszméletét.

Feltételezések szerint halálát szívinfarktus okozhatta, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg.

Megrázó részletek derültek ki a budapesti taxis haláláról Forrás: Shutterstock

A Borsnak nyilatkozott néhány szemtanú, akik látták, hogy a mentősök egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a férfit. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy közben „hallani lehetett, mintha a kocsi üresben járna".

"Mikor megtudtuk, mi történt, mondtuk is, hogy valószínűleg, amikor rosszul lett, még kitolta üresbe a váltót, és kikormányozta a kocsit. Lehet, hogy ezzel életeket mentett meg. Egy hős volt az a férfi, ismeretlenül is minden tiszteletem az övé"

– nyilatkozta a szemtanú.

"Pityu remek ember volt, egy pici gyermek büszke édesapja, fantasztikus és keményen dolgozó ember" - mondta a férfi egyik ismerőse, aki hozzátette, hogy már 30 éve dolgozott taxisként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.