Országos Mentőszolgálat gépkocsivezető mentők bajtárs OMSZ életmentők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába siettek a Szikszói és az Encsi Mentőállomás egységei a helyszínre, nem tudták újraéleszteni bajtársukat az életmentők. 

A gépkocsivezető beosztásban dolgozó Barna Sándorhoz a risztástól számított néhány percen belül kiértek kollégái, s hosszú percekig próbálták őt újraéleszteni, sikertelenül.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán az alábbi szavakkal búcsúzik szeretett kollégájától:

"Sándor 2005 óta szolgálta odaadóan hivatását, kezdetben a Szikszói Mentőállomáson, majd a megye több állomásán is teljesített szolgálatot. 2010-től a Tiszaújvárosi Mentőállomás bajtársi közösségének lett nagyra becsült és szeretett tagja. Az életmentő tiszta szívéből szerette hivatását, rengeteg szakmai képzésen vett részt, megszámlálhatatlan életet mentett meg, és rengeteg rászorulónak segített a 13 év alatt. Bajtársai rendkívül segítőkész és jószándékú embernek ismerték, aki fiatalabb bajtársait mindig csendesen, mosolygósan terelte a jó irányba. Miután eredeti szakmája kőműves volt, szabadidejében több bajtárs házának építését is segítette. Hirtelen halálával betölthetetlen űrt hagy maga után. Isten nyugosztalja!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.