Itt szeretné folytatni az életét Tóth Gabi, egyre közelebb kerül az álmához

Forrás: MTVA -
Tóth Gabi Krausz Gábor Dunakanyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vidéken akar új életet kezdeni Tóth Gabi és családja. Az énekesnő azt is elárulta, hova szeretnének költözni. 

"Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához... Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este" - idézi a Blikk Gabit, aki a csalad.hu-n olvasható blogjában írt minderről.

Forrás: MTVA

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet..." - tette hozzá az énekesnő, akinek férjét, Krausz Gábort a minap csúnyán megfenyegették.

Ha megnéznéd, hogyan tanítja főzni kislányát a sztárséf, kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.