Megszólalt Kucsera Gábor: "Lehet engem köpdösni, meg pocskondiázni..."

Forrás: Kucsera Gábor/Facebook -
Tápai Szabina Kucsera Gábor megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata véget ért: azóta sok pletyka röppent fel a pár házasságáról, többek között az, hogy a volt kajakos többször megcsalta feleségét. 

Kucsera Gábor és Tápai Szabina nemrég bejelentették, hogy elválnak útjaik. Bár már többször felröppent a hír kapcsolatuk válságáról, korábban mindig cáfolták azt. Most azonban úgy tűnik, végleges döntésre jutottak, amiben nagy szerepet játszott Kucsera Gábor kicsapongó élete. A volt kajakos most megszólalt az ügyről.

Kucsera Gábor megszólalt válásáról Forrás: Kucsera Gábor/Facebook

"Az elmúlt időszak megviselt, megtépázott egy kicsit" - mondta Kucsera Gábor a Sztársáv című műsorban.

"Olyan sztereotípiák jönnek le emberekről, és olyan pletykásak vagyunk. Ez régen is így volt, aztán most már, a mai világban mindenféle platformon kering a pletyka. (...) Én hatalmas nagy küzdő vagyok, az én hátam mindent elbír. Lehet engem köpdösni, meg pocskondiázni, én ezt elbírom, ezt a sportból hoztam. Össze tudom rakni az agyam egy pillanat alatt. Egy sportolónak 24 órája van feldolgozni a kudarcot, utána menni kell tovább. Én is így próbálom most élni az életem" - mondta Kucsera Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.