Napi horoszkóp 2023. április 22.: a Vízöntőnek kalandvágya van, a Kos vidám napra számíthat

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegnek szombaton valamilyen szívet melengető élményben lesz része. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A szombat igencsak vidámra sikeredik, jól alakul minden, amit terveztél. Főként, ha nem is hagyod elrontani a kedved, mert délután azért adódik egy incidens, ami bosszant. Meg kell hagyni másoknak a szabadságát arra, hogy hibázzanak, nem dönthetsz mások helyett.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Romantikus napra számíthatsz szombaton. Persze életkorodtól, helyzetedtől függ, hogyan éled ezt meg. Talán egy rég látott szerelem tér vissza hozzád, vagy csak különlegesen jól sikerül az este a pároddal. Készülj gyertyafénnyel!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Ma ismét hajlamos vagy kirúgni a hámból, és túlköltekezed magad. A plázában, vagy a piacon valami különösen neked valót találhatsz, amit képtelen vagy otthagyni. Holnap lehet, hogy megbánod a vásárt. De holnapután már nem, hanem örülni fogsz neki.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Úgy érzed, a családban a te véleményed számított eddig a legkevésbé, és most egyre inkább próbálsz megerősödve hangot adni a személyiségednek. A többieket ez egy kissé frusztrálhatja. De néha te is lehetsz erős, és állhatatos magadhoz.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Ez a te napod! Sok idő múltán ismét a sors kegyét tapasztalhatod magadon. Valaki a tenyerén hordoz, és mindent megtesz azért, hogy a kedvedbe járjon. A szívedben is tavasz van.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ne bosszantsd fel magad mások kicsinyességén és rosszindulatán! Ezzel csak azt érheted el, hogy a végén érzelmileg te is közéjük fogsz tartozni. Pedig te felette állsz az efféle utálkozásnak. Akkor meg miért merülnél mégis bele?

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.