Végre! Ekkor tér vissza a meleg, tavaszi időjárás

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tavasz meleg idő időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégére ismét felcsúsznak a hőmérők híganyszálai és újra 20 fok feletti hőmérsékletet mérhetünk. A napsütés mellett azonban záporokra, zivatarokra is kell számítani.

Csütörtök

A többórás napsütést nyugat felől felhősödés zavarja, azonban esetleg nyugaton fordul elő gyenge zápor. Az északnyugati szél néha megélénkül. Reggel 3, délután 15 fok körül alakul a hőmérséklet. Északon a hajnali órákban több helyen lehet talajmenti fagy!

Péntek

Eleinte napos, gomolyfelhős időnk lesz; majd beborul az ég, és nyugat felől egyre többfelé ered el az eső. A délies szél megélénkül. 14 és 21 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Végre! Ekkor tér vissza a meleg, tavaszi időjárás Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szombat

Délelőttig még szórványosan lehet eső, záporeső, majd csökken a felhőzet. Déltől a legtöbb napsütés a középső tájakon lesz, nyugaton és északkeleten még délután is lehet zápor. Az északias szél élénk lesz.

Vasárnap

Többórás napsütésre van kilátás, délután újabb felhősödéssel. Nem valószínű csapadék. 20 fok körüli kellemes tavaszi meleg lesz - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.