Jön a Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntő: a BL-csapat és a sötét ló

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo -
minifoci Tippmix Minifoci Magyar Kupa mezőny versenysorozat
Vasárnap Csepelen rendezik meg Tippmix Minifoci Magyar Kupa nagydöntőjét, ahova a sorozat eddigi négy selejtezőjéből - Hajdúszoboszló, Csepel, Tápiószentmárton és Balatonfűzfő - nyolc csapat jutott be. A történelmi kupasorozat harmadik, tápiószentmártoni állomásáról a Todor Pet Bau Team Kft. és a Futottak Még együttese kvalifikált a fináléba. 3. rész:

Todor Pet Bau Team Kft. - évek óta BL-szereplők

2015-ben alakult a csapat, amely azóta többször is teljesen átalakult. Az együttes jelenlegi magját főként futsal játékosok - volt NB1-es és jelenlegi NB2-es focisták - alkotják.

Jelenleg is megújulás történik a csapatnál, reményeik szerint sikerrel.

A Todor mindig jó erőkből áll Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

„Bizakodóak vagyunk, mert azt gondoljuk, hogy végre sikerült egy stabil és ütőképes keretet összeraknunk. Ennek ellenére nem lesz egyszerű, ugyanis jelenleg nagyon kiegyenlített a mezőny, és gyakorlatilag bárki képes lehet megnyerni, vagy éppen elveszíteni a tornát" – zárta a szavait Závodszky.

Futottak Még – a sötét ló meglepetést okozhat

A csapat a 2000-es évek közepén alakult, de komolyan 2010-től, a Kaminokupa keretein belül mérettették meg magukat és azóta is stabil, erős csapatnak számítanak. A játékosok nagy része amatőr labdarúgó, vagy hobbiként tekint a sportra.

Így inkább egy jó baráti társaságról van szó, akiknek a labdarúgás a kedvenc időtöltése. A tavalyi Hungarian Open-döntőn elért második hely eddig a legnagyobb sikerük.

„A csapatunkat főleg a csapatvezetőnk, Szlebi szponzorálja, illetve megemlíteném még a Budafok Autómosót is, akiknek szintén köszönjük a segítséget" – mondta Szlebárszky Péter, aki a közelgő MK-döntőről is beszélt.

A Futottak még nagy meglepetést okozhat Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

07.16. vasárnap: Döntő, Csepel
A finálé résztvevői:
- SZPCDSE-ECECE
- H-Terasz
- Szilasi és Barátai
- Lázár Lovaspark
- Todor Pet Bau Team Kft.
- Futottak Még
- Airnergy
- H.O.P.E.

A csoportbeosztások:
A-csoport:
H-Terasz
Lázár Lovaspark
Szilasi és Barátai
SZPCDSE-ECECE
B-csoport:
H.O.P.E.
Futottak Még
Todor Pet Bau Team KFT
Airnergy FC

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntőre (Csepel Hungary Club 94 SE pálya, 1213, Budapest, Szentmiklósi út 1.) minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, az egész napos eseményre a belépés ingyenes!

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo!. A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

Rendkívüli közvetítés az Origón: élőben a Tippmix Minifoci Magyar Kupa döntőjehttp://www.origo.hu/sport/futball/20230713-labdarugas-minifoci-rendkivuli-kozvetites-az-origon-eloben-a-tippmix-minifoci-magyar-kupa-dontoje.html

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.